تبلیغات
عسل آهوتا - درمان یبوست با عسل طبیعی

امروز:

درمان یبوست با عسل طبیعی

برای درمان یبوست با عسل باید از آن هایی استفاده کرد که دارای تأثیرات پروبیوتیکی بیشتری هستند، مانند عسل یونجه، عسل گشنیز، عسل مریم گلی و عسل هایی که از شهد درختان تولید می شود زیرا الیگوساکاریدهای بیشتری دارند. ویژگی دیگری که باید در عسل هایی که جهت درمان یبوست استفاده می شوند وجود داشته باشد، خام بودن عسل هاست، یعنی عسل ها حرارت ندیده و کمترین آسیبی به خواص و آنزیم های آن نرسیده باشد.

در ادامه فواید عسل برای یبوست و همچنین روش مصرف عسل برای درمان سریع یبوست را بیان خواهیم کرد، پس مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

درمان یبوست با عسل طبیعی

درمان یبوست با عسل طبیعی
درمان یبوست با عسل طبیعی

بخش مهمی از عملکرد روده‌مان بر عهده‌ باکتری‌های مفید روده، پروبیوتیک‌ها است. این ساکنان روده، به هضم و سیستم ایمنی بدن‌ مان کمک می‌کنند. در صورتی که پروبیوتیک‌ها بتوانند غذای مورد علاقه‌ شان را پیدا کنند به فعالیت و تولید مثل خود ادامه می‌دهند. غذای مورد علاقه‌ پروبیوتیک‌ها، پروبیوتیک نام دارد و به ما آموزش داده‌اند که پروبیوتیک در دانه‌های غلات و سبزی‌ها و عموماً در غذاهای دارای فیبر وجود دارد.

عسل حاوی الیگوساکاریدها است. الیگوساکاریدها قندهای پیچیده‌ای هستند و بر این باوریم که به دلیل وجود آن‌ها، عسل ضد دیابت است و همچنین تأثیر خوبی روی سطح لیپید (چربی) دارند. این الیگوساکاریدها مانند قندهای ساده در قسمت‌های بالایی سیستم گوارشی هضم نمی‌شوند بلکه به روده‌ بزرگ می‌روند و نقش پروبیوتیک ها را برای میکروارگانیسم‌های روده (پروبیوتیک‌ها و باکتری‌های مفید) ایفا می‌کنند.

دانشمندان تأثیرات مثبت استفاده از عسل در رابطه با چاقی، مقاومت انسولین، دیابت و کاهش لیپیدها (تریگلیسیرید و کلسترول) را اینطور توضیح می‌دهند. قندهای ساده‌ای همچون ساکارز، گلوکز و HFCS حاوی قندهای پیچیده نیستند و هیچ اثر پروبیوتیکی ندارند.

همه‌ی عسل‌ها برای یبوست خوب‌اند؟

خیر. مطالعات و آزمایش‌های زیادی انجام شده است و تا به حال همه‌ی دانشمندان بر این نظرند که همه‌ی عسل‌ها تأثیرات پریبوتیک یکسانی ندارند. در ادامه به بررسی انواع عسل با بیشترین تأثیرات پروبیوتیکی می‌پردازیم:

-عسل شهد درختان (حداقل در تئوری عسل شهد درختان الیگوساکاریدهای بیشتری دارد و باید اثر پروبیوتیک بیشتری نسبت به عسل شهد گل‌ها داشته باشد)

-عسل‌های یونجه، گشنیز، مریم‌گلی، شبدر مورد تحقیق قرار گرفته‌اند و ثابت شده است تأثیرات پروبیوتیکی دارند.



نوشته شده در : دوشنبه 25 دی 1396  توسط : عسل آهوتا.    نظرات() .

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.